Supersnelle levering

We hebben een dag en nachtlevering, daardoor is het bestelde onderdeel altijd op tijd bij u

Remonderdelen

Euroconnexxion remblokken worden geproduceerd door één van de grootste OE fabrikanten van remblokken en remschoenen in Europa. Ieder jaar verlaten er meer dan 4,5 miljoen remblokken voor personenauto’s en vrachtwagens de fabriek. Moderne machines en innovatieve technologieën zorgen voor de productie van onze hoogwaardige OE remproducten geproduceerd naar de Europese normen (homologatie).

Efficiënte remsystemen beschermen niet alleen de bestuurder en zijn passagiers, maar ook andere weggebruikers. Daarom nemen we uitsluitend OE producten in onze lijn op, die efficiënt en effectief functioneren in alle omstandigheden. Veiligheid is het allerbelangrijkste.

Al onze producten zijn onderworpen aan constante inspecties en kwaliteitstests gedurende alle stadia van het productieproces: van aankoop van de grondstoffen, tot aan het eindproduct. Al onze onderdelen beschikken over de benodigde certificaten en goedkeuringen. Dankzij deze hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, in combinatie met onze scherpe prijsstelling, zult u nooit meer anders willen.

Remschijven + blokken Klik op de afbeelding voor vergroting

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×