Supersnelle levering

We hebben een dag en nachtlevering, daardoor is het bestelde onderdeel altijd op tijd bij u

Trekhaken

Al sinds 1972 ontwikkelt, ontwerpt en produceert onze fabrikant succesvol trekhaken. Deze robuuste, afneembare en vaste trekhaken zijn geschikt voor personenwagens, off-road- en bedrijfsvoertuigen . Door ons uitgebreide netwerk zijn wij in contact gekomen met deze fabrikant; de fabriek waar de oudsher bekende Trefina trekhaak vervaardigd werd. Dankzij deze jarenlange ervaring, garanderen we u een uitermate betrouwbaar product dat flexibel in gebruik is. De uitvoerige testen door het Duitse TÜV en daaruit verkregen homologatie onderstrepen dit.

Bij de ontwikkeling en de bouw van onze trekhaken wordt de laatste technologie gebruikt . Euroconnexxion trekhaken zijn ontworpen voor maximale trekbelastingen en D waarden. De vermoeidheidsgrens van trekhaken is gebaseerd op de Europese richtlijnen 94/20 / EG; ECE R55 en TÜV gecontroleerd. Onze trekhaken zijn ook uitermate geschikt voor het gebruik van de achterzijde gemonteerde fietsendragers.

Doordat we rechtstreeks inkopen bij de producent kunnen wij u dit kwaliteitsproduct aanbieden voor een zeer scherpe prijs.

Trekhaak Klik op de afbeelding voor vergroting

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×